GORDIJNEN

RAAMDECORATIE

INSIDE raamdecoratie

INSIDE werd in 1992 opgericht, met een focus op raamdecoratie, vouwgordijnen, overgordijnen & paneelgordijnen.  Design, innovatie & kwaliteit zijn onze sleutelwoorden. Voor de constante kwaliteit staat de eigen productie garant. Ontwerp, fabricatie en technische service zijn 100% Belgisch.

INSIDE


OFFERTE AANVRAGEN

Vouwgordijnen

Voor de confectie van je vouwgordijnen op maat, en een gepast vrijblijvend advies ben je bij ons aan het juiste adres. De grote keuze aan verschillende stoffen (ongeveer 1000 kleuren), in België vervaardigd, maken dat er voor elk wat wils is. Stoffen kunnen verduisterend, voor de slaapkamer, of zonwerend worden gevoerd.

De combinatie van sfeer en functionaliteit leiden tot een creatieve en budgettaire oplossing voor elk interieur.Bovendien heeft u ook de keuze tussen een manuele bediening of een elektrisch aangedreven bediening (afstandsbediening/domotica) met motor zonder geluid.


OFFERTE AANVRAGEN

Overgordijnen

Maak uw keuze uit meer dan 1000 decoratieve stoffen. Onze designgordijnen op maat helpen uw woning beter isoleren. In de winter houden ze de warmte binnen, in de zomer blijft het in huis langer aangenaam koel. Op die manier leveren ze u een goedkopere energiefactuur op.

Enkel gevoerd, dubbel gevoerd, zonwerend, lichtdoorlatend, verduisterend of juist niet, u noemt het Window fashion heeft het. Van de meest exclusieve stoffen tot de basic standaardstoffen, Window Fashion heeft voor elk budget wat wils!


OFFERTE AANVRAGEN

Rolgrodijnen

Rolgordijnen op maat en tegen democratische prijzen. Deze geven een strak uitzicht en nemen weinig plaats in. Beschikbaar in verschillende kleuren, zowel verduisterend als transparant. Rolgordijnen zijn ook ideaal als zonwering voor in veranda’s.

Een uitgebreide screenstoffencollectie biedt hier de perfecte oplossing tegen de zon. Grote afmetingen zijn mogelijk, zowel manueel als elektrisch.

Verschillende beschikbare afwerkingsmogelijkheden:

  • Verschillende types onderlat
  • Steuntjes in wit, transparant of zwart
  • Cassette zodat het rolsysteem weggestoken wordt

OFFERTE AANVRAGEN

Vertikale lamellen

Deze zijn een topper bij de interieurinrichting van huizen en kantoren met een grote keuze aan materialen, kleuren en motieven. Verticale lamellen zijn een gekende vorm van raamdecoratie. Ook voor moeilijke raamvormen kan dit product vaak een oplossing bieden.

Onze lamellengordijnen zijn beschikbaar in:

  • kunststof
  • textiel
  • hout of aluminium
  • en in verschillende uitvoeringen
    (effen, reliëf, geperforeerd, geprofileerd, met streepjes, bedrukt)

OFFERTE AANVRAGEN

Horizontale jaloezieën

Horizontale jaloezieën verzekeren u van een goede lichtregeling. Jaloezieën kunnen worden vervaardigd uit aluminium of hout. Hiervoor is er keuze uit verschillende lamelbreedtes, en is er een ruim kleurenpalet beschikbaar.

Horizontale jaloezie staat bekend om zijn moderne strakke look.


OFFERTE AANVRAGEN

Paneelgordijnen

Paneelgordijnen zijn strak hangende gordijnbanen, die als panelen voor en achter elkaar kunnen worden geschoven. Hierdoor schept u verschillende effecten. Paneelgordijnen, ook wel Japanse wanden genoemd, zijn verschuifbaar in een railsysteem dat aan het plafond wordt bevestigd. Installatie op de muur kan ook door middel van voorsprongsteunen.

Vaak worden ze ook gebruikt om ruimtes binnen een woning af te bakenen of af te sluiten.


OFFERTE AANVRAGEN

Plissé gordijnen

Plissé gordijnen bestaan uit mooie geplooide stoffen die door middel van een koordsysteem kunnen opgetrokken worden. Het uitgebreid kleurenpallet omvat vele uni stoffen in prachtige kleuren en mooie dessins.

Transparante, half-transparante, dichte en verduisterende stoffen zijn in het gamma beschikbaar.


OFFERTE AANVRAGEN

+ 30 jaar ervaring

Showroom

Service aan huis

Scherpe prijzen