RAAMDECORATIE Genk • GORDIJNEN Genk

Raamdecoratie Genk: raamdecoratie aan huis voor restauratie, nieuwbouw, bijbouw of een complexe situatie. Tijdens een gesprek bij u thuis of in uw zaak zoeken we samen naar de meest geschikte raamdecoratie & gordijnen voor uw woning of zaak. Dit is volledig vrijblijvend & gratis. Nadien krijgt u een vrijblijvende, gedetailleerde offerte voor uw gordijnen.


Raamdecoratie Genk

Betaalbare raamdecoratie aan huis en op maat, dat is onze visie. Onze interieurstyliste komt vrijblijvend tot bij uw thuis in Genk. Uiteraard bent u ook welkom in onze winkels.

 U grasduint door een uitgebreid stoffen- en kleurenpalet en u krijgt een gepast antwoord op elke vraag.


Gordijnen Genk

Ik werk enkel met hoogkwalitatieve producten. Na de fase van advies en overleg, komt er uiteraard de fase van plaatsing en afwerking. Omwille van het feit dat ik samenwerk met vakmensen, kan u als klant ook steeds rekenen op een perfecte plaatsing van uw gordijnen.

Raamdecoratie aan huis Genk

Of het nu gaat om een  klassiek, modern, eigentijds,  sfeervol of net zeer trendy interieur.. . ik ga altijd samen met de klant op zoek naar gorijnen & raamdecoratie op maat van de klant en zoek voor iedere klant de beste oplossing naargelang het beschikbare budget.

Offerte raamdecoratie Genk

Een afspraak bij uw thuis of in uw zaak is steeds vrijblijvend & gratis. U krijgt nadien offerte op maat voor uw raamdecoratie & gordijnen met uitgebreide documentatie. 

Raamdecoratie, Window Decoration

Raamdecoratie Genk • Gordijnen Genk

Kwaliteit en na-service worden onthouden terwijl de prijs al lang vergeten is. Onze dienst na verkoop heeft een ijzersterke reputatie. Vanaf de melding van een praktisch probleem, doen we ons om binnen 24 uren ter plaatse aanwezig te zijn om dit te kunnen oplossen!

Een klein bedrijf met snelle oplossingen, en een tevreden cliënteel in regio Genk. Geen onpersoonlijke aanpak. Alles wordt in het werk gesteld opdat u een maximum aan gemak en tevredenheid heeft. U bent immers hét uithangbord van ons bedrijf.

Gordijnen op maat laten maken Genk

Mijn vakdomein omhelst heel het luik van interieur met specifieke aandacht voor raamdecoratie.

Alle soorten raamdecoratie & gordijnen:

 • van glas- tot overgordijnen met of zonder verduistering
 • vouwgordijnen (ook met extreme afmetingen)
 • paneelgordijnen (ook in de nieuwste trends)
 • rolgordijnen of screens
 • duorollen
 • horizontale lamellen of jaloezieën in hout, PVC of alu
 • verticale lamellen in diverse breedtes
 • shutters voor klassieke en moderne interieurs

Raamdecoratie Genk? Contacteer ons dan nu vrijblijvend!

Raamdecoratie & gordijnen voor iedere sfeer en iedere ruimte

Raamdecoratie & gordijnen hebben niet alleen de nuttige functie om het licht buiten te houden of om je privacy te creëren, mooie gordijnen zorgen ook voor een gezellige sfeer in huis. Wil je graag overdag ook de inkijk voorkomen met raamfolie? Heb je verduisteringsgordijnen voor je dakraam nodig? Of wil je jouw kamer helemaal afmaken met een rolgordijn met een kant en klaar gordijn aan een roede samen?

Vragen i.v.m. gordijnen op maat of raamdecoratie aan huis in Genk?

  Tags: raamdecoratie Genk, raamdecoratie aan huis Genk, gordijnen Genk, gordijnen laten maken Genk, gordijnen op maat Genk, gordijnenstoffen Genk, rolgordijnen Genk, vouwgordijnen, overgordijnen, offerte gordijnen Genk, prijzen gordijnen Genk, kost gordijnen Genk, …

  + 30 jaar ervaring

  Showroom

  Service aan huis

  Scherpe prijzen